Hoppa till innehåll

Tjänster

Nedan ser ni våra tjänster som vi är specialiserade på. Vi jobbar till största delen av vår tid mot er som privatkund men har även erfarenhet att arbeta mot företag och föreningar i och runt omkring Jönköping.

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering är en av våra specialitéer. Det har blivit alla tänkbara varianter efter kundens tycke och smak, allt från modernt till klassiskt. Ibland mer basic till mer påkostade lösningar. Självklart har vi våtrumsbehörighet enligt byggkeramiksrådet. Tveka inte att ha med oss på er badrumsresa. 

Köksrenovering

När det gäller renovering av Köket som oftast är husets hjärta har vi stor erfarenhet. Har ni ett förslag eller tanke så  kan vi gemensamt förverkliga den. Går ni i tankarna om ett exklusivt kök från tex ballingslöv eller funderar ni på ett kök från Ikea spelar ingen roll. Vi har alltid en lösning som passar er. 

Fönsterbyte

Just fönsterbyte är en av våra största punkter. Här har vi flera tusen fönsters erfarenhet. Och allt från byte från gammalt till nytt fönster, eller upptagning av hål i väggar för montering av nya fönster. Eller varför inte montering av ett  skjutparti i huset. Här jobbar vi mycket med elitfönster, men önskas SP, traryd eller annan leverantör så kollar vi på bästa lösning för just ert önskemål.

Takbyte

Börjar taket bli gammalt och tråkigt? Kanske till och med börjat läcka. Då är det  läge att höra av sig. Vi löser allt från ett klassiskt tegeltak till ett snyggt bandtäckt plåttak med hjälp av våra duktiga underleverantörer. Då vi även är auktoriserade montörer av matakis tätskikt på tak så kan vi tillsammans med dem erbjuda 30 års vattentät garanti.

Har ni egna idéer på hur ni vill ha taket så hjälper vi gärna till att hitta en bra lösning tillsammans. Eller så tar vi hand om hela biten från att ni hör av er till oss och tills taket ligger nytt och färdigt.

Ny/om/tillbyggnation

Behöver ni bygga till eller om? Kanske till och med bygga något nytt? Då har vi något för er, vi har goda kunskaper både när det gäller om/tillbyggnad och nybyggnad. Vi har mycket bra samarbetspartners ända ifrån mark/grundarbetet till slutfinishen med målaren och installatörer. 

Altan och uterum

När solen äntligen tittar fram och ni känner att det saknas en altan/uteplats. Då är det dags att ta tag i saken och äntligen få sitta i solen och njuta. Vi har lösningarna för just dina önskemål. Allt från ett vanligt tralldäck till annan läggning med kompositmaterial och dylikt.  Ni kanske redan har en uteplats och önskar få den inglasad till ett uterum. Här jobbar vi med flera leverantörer men en lösning på ett uterum från Expodul brukar aldrig bli fel.